Oglas

Omiljeni doručak nutricionistice: Sve sastojke već imate u hladnjaku

author
N1 Info
30. ožu. 2022. 08:29
>
09:54
jaja
Photo by <a href="https://unsplash.com/@uconrad?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Uwe Conrad</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/scrambled-egg?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a> | Photo by <a href="https://unsplash.com/@uconrad?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Uwe Conrad</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/scrambled-egg?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>

Jednostavan za pripremu, pun zdravih začina, ovo je doručak za dugovječnost!

Oglas

Nutricionistica Ella Davar kaže kako joj je ovo omiljen doručak, a iako je jednostavan za pripremu, ne smije ga se podcjenjivati.

"Kako sam nutricionist koji vjeruje da hrana može utjecati na dugovječnost, volim koristiti začine koji se nalaze u ovom omletu. A to su ružmarin, origano, timijan i peršin. Tu su i đumbir, kurkuma i papar koji sadrže jake antioksidanse i daju nevjerojatan okus jelima", pojašnjava za Ordinaciju. Evo kako pripremiti ovaj omlet za dvije osobe.

Sastojci:

- 3 jaja
- 1 žličica začina; timijan ili bosiljak, peršin, a možete dodati i origano i estragon
- sol i papar
- malo maslinova ulja
- dodajte i malo malo sjeckanog povrća, svježih gljiva, luka...

Priprema:

Zagrijte tavu te dodajte ulje, luk i gljive te ih pržite. Istucite jaja, dodajte sol i papat te dodajte povrće. Dodajte mješavinu gljivama i luku
Pecite par minuta i poslužite.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama