Oglas

Recept: Piletina s tikvicama

author
Coolinarika
21. tra. 2022. 08:10
1650457963-musaka-od-tikvica-750x500
Shutterstock | Shutterstock

Jednostavan, a ukusan ručak.

Oglas

Sastojci:

– 4 pileća šnicla

– vegeta, papar, paprika

- 1 češnjak

- 1 manja tikvica

- 150 ml vrhnja za kuhanje

- 2 žlice ulja

- 100 g naribanog sira

- 100 g mozzarelle

Priprema:

Pileće šnicle začiniti paprom, vegetom, paprikom, pa ih pržiti oko dvije minute s obje strane. Staviti ih u posudu u kojoj će se peći jelo. U istom ulju češnjak i tikvice pržiti par minuta, začiniti po ukusu.

Sad tikvice raspodijeliti preko pilećih šnicli. Pavlaku dodati u tavu, kao i naribani sir i miješati dok se ne istopi, začiniti vegetom. Preliti to preko piletine i tikvica, mozzarellu na manje komade izrezati i raspodijeliti preko toga. Peći na 200 stupnjeva 20 minuta. Poslužiti uz rižu i salatu po želji.

Dobar tek!



N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama