Odlično jelo iz pećnice za ljubitelje povrća.
Sastojci:
– 1 veći patlidžan
– 8 cherry rajčica (može i obična rajčica)
– 80 g kiselog vrhnja
– 50 g topljivog sira
– maslinovo ulje
– origano
– sol
Priprema:
Patlidžan oprati s korom i izrezati peteljku. Izrezati ga na kolutove zajedno s korom.
Cherry rajčicu prerezati na pola ili ako je obična rajčica, izrezati je na kolutove.
Patlidžan posoliti, premazati vrhnjem, preko staviti rajčicu i ribani sir.
Posuti origanom i maslinovim uljem.
Peći na 200 stupnjeva oko 20 minuta.
Umjesto običnog sira možete koristiti kozji, ali ga dodajte nakon pečenja.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!