Recept za najfiniji zapečeni krumpir koji ste ikad probali

Cooking 18. sij 202210:39 > 10:57 1 komentar
Shutterstock

Umjesto klasičnog zapečenog krumpira, zaigrajte se pa mu dodajte i korijen te listove celera.

Trebat će vam:

– 500 g celera narezanog na listiće

– 1 veći krumpir narezan na listiće

– 1 glavica luka

– sol

– papar

– češnjak

– 50 g parmezana

– 200 g cheddar sira

– 150 ml vrhnja za kuhanje

– listovi celera narezani na prutiće

– 50 g maslaca

– 1 žlica svježe nasjeckanog peršina

– maslinovo ulje

Priprema:

Posudu za pečenje premažite maslinovim uljem. U veću posudu dodajte narezani celer i krumpir narezan na ploškice. Dodajte list celera narezan na prutiće, sol, papar, češnjak, naribani cheddar, parmezan, vrhnje za kuhanje i nasjeckani peršin. Sve lagano promiješajte da se sjedine sastojci. Povrće premjestite u posudu za pečenje. Prije pečenja na vrhu rasporedite maslac u malim komadićima. Pecite oko 35 minuta na 180 stupnjeva. Poslužite toplo, piše Dobra hrana.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare