Tjestenina od špinata u finom umaku od gljiva.
Sastojci:
(za 4 osobe)
– 400 g tjestenine od špinata
– 1/2 glavice češnjaka
– 500 g svježih šampinjona
– 50 g vrhnja za kuhanje
– nasjeckani svježi peršin
Priprema:
Tjesteninu od špinata skuhati u slanoj vodi.
Gljive narezati na kolutove, a češnjak i peršin što sitnije isjeckati.
Na zagrijanom ulju propržiti češnjak pa dodati šampinjone. Kada puste svoj sok, onda dodajte vrhnje za kuhanje.
Bit će rijetko pa po želji možete dodati mrvicu brašna da se zgusne.
Dodati i peršin pa miješati dok se ne zgusne. Zatim dodati skuhanu tjesteninu. Promiješati da se lijepo sjedini.
Poslužiti toplo.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!