
Krem juha od bundeve prava je bomba za imunitet, a starinski recept će vas provjereno ojačati.
Jačanje imuniteta na prirodan način uvijek je važno, a posebno tijekom sezone raznih viroza. Ova juha nudi obilje zdravih sastojaka koji u tome mogu pomoći.
Ovaj recept sadrži ukusnu bundevu, ali i saveznike za imunitet poput đumbira, kurkume i češnjaka, prenosi zadovoljna.rs.
Sastojci:
- Maslinovo ulje
- 400 grama bundeve
- 3 češnja češnjaka
- Mali luk
-Žličica kurkume
-Korijen đumbira
- Litra juhe u kockama
- Papar
Priprema:
- Povrće sitno narežite, a na maslinovom ulju prvo popržite luk i češnjak.
- Dodajte kockice bundeve i popržite ih pa začinite kurkumom i naribanim đumbirom (potreban vam je komad od oko tri centimetra).
- Ulijte juhu i pirjajte dok bundeva ne omekša pa je sameljite u blenderu dok ne dobijete gustu juhu.
- Poslužite ju s malo kiselog vrhnja.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare