FOTO / Ed Sheeran održao najposjećeniji koncert u Hrvatskoj u ovom stoljeću

Kultura 11. kol 202410:36 0 komentara
Pogled na koncert Eda Sheerana na Zagrebačkom Hipodromu
Marko Lukunic/PIXSELL

Barracuda Music I AEG Presents doveli su Eda Sheerana na zagrebački Hipodrom na kojem je izveo spektakularni 360 stupnjeva stage live show ispred 70.000 posjetitelja. Bio je to najposjećeniji koncert u Hrvatskoj u ovom stoljeću.

Ovaj veliki povijesni koncert održao se u srcu Zagreba gdje je promotor cijeli “stadion” gradio puna tri tjedna za ovaj ogroman spektakl.

Ed Sheeran je pozvao Caluma Scotta kao posebnog gosta na koncertu kao I lokalnu zvijezdu Dinu Jelušića kao predgrupe za ovaj nevjerojatni događaj u Hrvatskoj.

Ovaj jedinstveni događaj ostat će upamćen u hrvatskoj povijesti kao jedan od najvećih nacionalnih eventa koji će se dugo pamtiti.

“Dugo se čekalo na to”

Voditelji Barracuda Music Franz Erhardt i Ewald Tatar o koncertu:

”Željeli bismo zahvaliti cijeloj našoj ekipi na nevjerojatnom poslu u izgradnji ogromnog stadiona za 70.000 ljudi samo za ovaj jedan nastup, kao i našem partneru AEG Presents što je omogućio ovu nezaboravnu noć.”

Viši podpredsjednik International Touringa u AEG Presents Simon Jones rekao je:

“Dugo se čekalo na to da Eda prvi put dovedemo u Hrvatsku i bilo je posebno vidjeti ga kako svira pred tako velikom, bučnom i ekstatično rasprodanom publikom ovdje u Zagrebu. Veliko hvala mom partneru Barracudi i mom timu, ali posebno Edu, njegovom timu na njihovom povjerenju i suradnji u postizanju ovog monumentalnog događaja.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!