Kako ispeći savršeno jaje na oko - baš svaki put

author
N1 Info
17. ruj. 2015. 12:30
>
12:37
jaje_dorucak-pixabay
Pixabay | Pixabay

Jaja na oko mnogima su najdraži doručak, a uz pomoć ovog jednostavnog trika svaki će vam put ispasti - savršena.

Zagrijte žlicu ulja na tavi, no pazite da vam ne zagori. Ako pečete više jaja odjednom, razbijte ih u jednu posudu iz koje ćete ih istovremeno usuti u tavu. Ako želite da vaša jaja budu savršenog oblika, najbolje da pečete svako odvojeno.

Pustite jaja da se peku otprilike jednu minutu, a zatim slijedi trik koji će vaša jaja na oko učiniti najboljima: tavu pokrijte poklopcem i pecite dok bjelanjci ne budu čvrsti onoliko koliko vam odgovara.

Pečena na ovaj način, jaja na oko svaki će put ispasti savršeno. Na kraju ih posolite i uživajte, piše net.hr.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama