Tajni sastojak savršeno kremastog pire krumpira

author
N1 Info
23. ruj. 2015. 10:00
>
10:04
01212
Morguefile | Morguefile

Svatko ima svoje sastojke i većina će nas odmah reći kako je maslac uz mlijeko najbolji za kremasti pire koji se topi u ustima, ali možda je vrijeme da probate nešto novo.

Taj je novi sastojak prema ideji kraljice kuhinje Marte Stewart krem sir. Ona inače kuha cijele krumpire u kori, ali možete ih prethodno oguliti, narezati na manje komade i kuhati u zasoljenoj vodi. Nakon što se skuhaju, krumpire procijedite i pustite da se kratko ohlade.

Stavite ih u zdjelu pa dodajte malo krem sira, mlijeka, maslaca i malo vrhnja te napravite pire.

Na kraju stavite malo soli i papra pa još promiješajte. Prema receptu Marte Stewart pire se može napraviti i mikserom, ali morate imati nastavak za tijesto. Njezin je savjet da stavite sve sastojke u zdjelu i miksate tim nastavkom do željene teksture, prenosi tportal..

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama