Pomahnitali Gunjanac pretukao djecu koja su došla u maškare

Vijesti 21. velj 201518:04 > 18:06
MorgueFile/ilustracija

Pomahnitali 40-godišnji Gunjanac na Pokladni je utorak u večernjim satima pretukao dvije djevojčice i jednog dječaka koji su veselo krenuli u maškare.

Djeca su obilazila okolne kuće i pjevala, sve dok nisu pokucala na njegova vrata. Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović za Glas Slavonije je potvrdio nemili događaj.

“Riječ je o slučaju narušavanja javnog reda i mira u Gunji, u kojem je muškarac rođen 1975. godine verbalno i tjelesno napao tri maloljetne osobe. Utvrđujemo sve okolnosti događaja. O svemu je obaviješteno Državno odvjetništvo u Vukovaru”, kazao je Džigumović. Dodao je da je jedno dijete zatražilo liječničku pomoć. U vinkovačkoj bolnici je utvrđeno da je riječ o lakšim ozljedama, zbog čega će protiv napadača biti podnesena i kaznena prijava.

Neslužbeno se doznaje da je maskiranu djecu nasilnik drsko otjerao ispred svojih vrata i iz dvorišta, a jedna od djevojčica iz revolta je na fasadu njegove kuće bacila jaje. Muškarac je tada “zamračio” i potrčao za njima. Glasno je psovao, a kada ih je sustigao, počeo ih je snažno tući.