Akcija policija i USKOK-a: Na meti zločinačko udruženje povezano s preprodajom droge

Crna kronika 02. srp 202409:03 0 komentara
Marko Prpic/PIXSELL/ilustracija

Iz MUP-a su izvijestili da je u tijeku policijska akcija usmjerena na zločinačko udruženje povezano s preprodajom droge. Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti.

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta – Služba Rijeka, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, započeli su jutros realizaciju zadnje faze kriminalističkog istraživanja usmjerenog na zločinačko udruženje čije se djelovanje povezuje s preprodajom droge.

Iz USKOK-a je priopćeno da se uhićenja i provođenje hitnih dokaznih provode na području Istarske županije u odnosu na četiri osobe za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela iz oblasti kriminaliteta droga.

Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje pretrage doma i drugih prostorija, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene osobe pritvorskom nadzorniku i protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!