Flego: Oprosti Bože Grbinu jer ne zna što čini

Vijesti 19. lip 202419:37 0 komentara

Ministar u SDP-ovoj Vladi Gvozden Flego gostovao je u Newsroomu. S našim Domagojem Novokmetom je razgovarao o situaciji u SDP-u nakon izbora.

“SDP je važan za Hrvatsku,  za demokraciju, a ne samo za svoje članove, kao što je i pitanje Bartulice važno ne samo za glasače Domovinskog pokreta,” kaže bivši ministar i bivši saborski zastupnik Gvozden Flego.

“Tragedija hrvatskog društva je međutim da ni jedan kraval ne utječe na rezultat izbora jer stranački vjernici glasaju za svoje bez obzira na sve”, dodao je.

Smatra da je cijelo vodstvo SDP-a trebalo odstupiti u izbornoj noći, a Peđi Grbinu i njegovim suradnicima zamjera odnos prema stranačkim rivalima: “Oprosti im Bože jer ne znaju što čine, kaže biblijska izreka. To bih ja rekao za Grbina i njegove suradnike, jer su izbacivanjem pola saborskog kluba nakon 70 godina vratili u Hrvatsku staljinizam i kult ličnosti.”

Flego je vrlo je kritičan prema kandidaturi Siniše Hajdaša Dončića: “Je li to onaj katastrofalni ministar koji je htio iznajmiti naše mukom izgrađene autoceste? U njega nemam povjerenja, takve ljude koji su zaljubljeno oponašali šefa stranke nekad smo zvali zoranoidi.”

Na pitanje tko onda, bivši ministar je rezolutan: “Tonino Picula. A pitanje od milijun dolara je bi li ga vodstvo SDP-a prepoznalo kao onog tko može okrenuti novu stranicu.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!