Gužve na autocesti prema moru, kolona na Lučkom. Poseban režim na Jadranskoj magistrali

Vijesti 05. kol 202409:05 0 komentara
HAK kamere

Pojačan je promet u smjeru mora između čvorova Lučko i Bosiljevo 2, a kolona vozila u pokretu između čvora Jastrebarsko i čvora Karlovac u smjeru Dubrovnika, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski auto-klub.

Na A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan u smjeru Zagreba kolona je oko 500 metara, a na A3 Bregana-Lipovac kolona je prema naplatnoj postaji Lučko iz smjera Buzina oko kilometar.

Prometna je nesreća na A7, između čvora Permani i čvora Jurdani, na kolniku u smjeru Križišća., vozi se po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Na Jadranskoj magistrali zbog jakog vjetra između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle(I. skupina vozila).

Povodom praznika Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, 5. kolovoza za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona zabrana je prometa na pojedinim cestama u Istri i priobalju danas od 14:00 do 23:00 sata.

Zbog pojačanih kontrola na ulasku u Sloveniju povremeno su moguća čekanja u prometu teretnih vozila, posebice na Bregani i Maclju.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!