HDZ-ovac: Vidjeli smo dosad neviđeni krizni menadžment i leadership Andreja Plenkovića

Vijesti 14. stu 202312:21 2 komentara

Saborski zastupnik Nikola Mažar bio je gost N1 Studija uživo.

“S kolegom Ivanom Anušićem imamo jako puno dodirnih točaka, Osijek i Vukovar gravitiraju jedni drugima. Mimo analitičara, mogu reći da je kolega Anušić u svom političkom radu dokazao da je kvalitetan politačar, da iza njega stoje djela i rezultati. Ovakva ozbiljna funckija uloga ministra obrane odgovarat će njegovom habitusu i svemu onome što je dosad prošao u životu”, rekao je HDZ-ov saborski zastupnik Nikola Mažar.

Navodi kako novi ministar obrane Ivan Anušić nije odjednom postao član tima HDZ-a.

“On je dio pobjedničkog tima Andreja Plenkovića bio i na unuterarstraničkim izborima gdje je predvodio pobjedničku ekipu unutar HDZ-a. Ovo je samo nastavak uspješjne suradnje. Mi smo ovim primjerom mogli vidjeti dosad neviđeni krizi menadžment i ledaership Andreja Plenkovića koji je u 48 sati riješio vrlo bitan resor. Sam Plenković je pokazao odlučnost i liderstvo, a Anušić iza sebe ima impresivni ratni put”, kazao je.

Mažar vjeruje da će Anušić u čevrtak biti izabran za novog ministra obrane.

“Bitno je da odmah nastavimo i s ključnim programimna vezanim za vojsku. Proračun za hrvatsku vojsku se povećava i bit će najveći u povijesti”, rekao je.

Dotaknuo se i izjava predsjednika Zorana Milanovića.

“Ne znam tko u hrvatskom društvu na bilo koji način može utjecati na Milanovića. Svjedoci smo njegovog vokabulara tijekom godina. Vrlo je nezahvalno govoriti što možemo očekivati od njega. U interesu je građana politička stabilnost. Vjerujem i nadam se da će politička stabilnsot s Vlade i Sabora prijeći na predsjednika”, kazao je.

Komentirao je i predstojeće izbore.

“Vukovarsko-srijemska i Osječko-baranjska županija su i dalje utvrde HDZ-a. Otkad je Ivan Penava napustio HDZ, mi imamo 400 novih članova. HDZ i u Vukovaru i u Slavoniji će ponoviti pobjednički rezultat. Plenković je poslao snažnu poruku Slavoncima koliko su im oni bitni”, kazao je te se za kraj dotaknuo i nadolazeće Kolone sjećanja u Vukovaru.

“Građani grada Vukovara su nakon privatizacije Domovinskog pokreta i Ivana Penave strašno ogorčeni. Nikad nitko ne bi smio sebe izdići iznad žrtve Vukovara”, zaključio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

PROČITAJTE JOŠ

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare