FOTO / Na otvaranje Olimpijskih došla i bivša predsjednica: U jednoj ruci zastava, u drugoj suprug

Vijesti 26. srp 202419:41 > 20:09 0 komentara
Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL

Meteorolozi predviđaju jake pljuskove tijekom ceremonije otvaranja Olimpijskih igara kasnije u petak, a jedan meteorolog čak je to nazvao “katastrofom” za dosad neviđenu ceremoniju na otvorenom u središtu Pariza.

Očekuje se da će se više od 300.000 gledatelja okupiti na obalama rijeke Seine, sa sportašima na flotili teglenica i riječnih brodova, kao dio ekstravagantne ceremonije otvaranja koju će gledati više od milijardi ljudi. Oko 30 milimetara oborina se očekuje između 18 sati i ponoći u petak tijekom trosatne ceremonije kojoj prisustvuju svjetski čelnici i svjetske slavne osobe.

U Pariz je stigla i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u pratnji supruga Jakova. Na Facebooku je podijelila fotografije s otvaranja Olimpijskih igara, za koje je odabrala bijelu haljinu, uz, naravno, dodatak kockica i hrvatske zastave.

“Čekanje je završilo – sportaši iz cijelog svijeta ujedinjuju se u Gradu svjetlosti kako bi ostvarili svoje snove i ispisali povijest. Idemo, Hrvatska”, napisala je Grabar-Kitarović.

Prema najavama, ceremoniji otvaranja nazičit će 19 hrvatskih sportaša, uz članove misije HOO-a, a hrvatsku zastavu će nosti Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!