Novi detalji nesreće kod Rijeke u kojoj je poginuo 84-godišnjak

Vijesti 08. ruj 202420:35 0 komentara
Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija

Vozač (84) automobila riječkih oznaka je poginuo, a vozačica (22) i putnica (23) iz automobila zagrebačkih oznaka su lakše ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila na autocesti A7 kod Rijeke.

Očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila kada 84-godišnji hrvatski državljanin, vozeći iz smjera Svetog Kuzma prema čvoru Draga, ne koristeći sigurnosni pojas, nije prilagodio brzinu vožnje uvjetima i stanju ceste, izvijestila je policija.

Stoga je prednjim dijelom automobila, unatoč kočenju, udario u automobil zagrebačkih registracijskih oznaka, koje se kretalo u istom smjeru, a koje je vozila 22-godišnja hrvatska državljanka. Njen je automobil od udarca odbačen te je udario u automobil njemačkih nacionalnih oznaka, koji se kretao u istom smjeru.

Automobil 84-godišnjaka se, pak, odbio i zarotirao te udario u zaštitnu metalnu ogradu, a vozač je preminuo na mjestu događaja.

Njegovo je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi obdukcije.

U vrijeme prometne nesreće na dionici autoceste A7 bilo je određeno ograničenje brzine i preusmjerenje u drugu prometnu traku zbog vozila u kvaru.

Riječ je o događaju u kojem se, oko pola sata prije prometne nesreće, zapalio i izgorio jedan osobni automobil. Vatra je ugašena, a ozlijeđenih u tom događaju nije bilo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!