Novinarka napadnuta u kući u Nadinu

Crna kronika 17. srp 202413:23 0 komentara
MUP, Ilustracija

Nagrađivana novinarka portala Faktograf i redateljica dokumentarnih filmova Melita Vrsaljko, u utorak je fizički napadnuta u vlastitoj kući u Nadinu.

Prema vlastitoj objavi na društvenim mrežama, napala ju je sestra županijskog vijećnika iz redova HDZ-a, dan nakon što je na nju fizički nasrnuo njihov otac na javnoj površini u Nadinu.

Trenutak napada novinarka je uspjela zabilježiti kratkom video-snimkom koju je, s drugim fotografijama napadačice i opisom svega što se događalo, objavila na svom profilu na društvenim mrežama te sve prijavila policiji.

Iz Policijske uprave zadarske izvijestili su da su službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac 16. srpnja oko 14 sati postupali zbog dojave o narušavanju javnog reda i mira u Nadinu.

Zbog narušavanja javnog reda i mira, protiv 36-godišnje hrvatske državljanke nadležnom sudu dostavlja se optužni prijedlog te joj je izdana zaštitna mjera zabrane približavanja i uspostavljanja kontakta s oštećenom 31-godišnjom hrvatskom državljankom, novinarkom Melitom Vrsaljko.

Postupanjem policije utvrđeno je da je je napadačica navedenog dana došla na adresu prebivališta Melite Vrsaljko, gdje ju je verbalno, a potom i fizički napala pri čemu joj mobitel iz ruke bacila na tlo.

U daljnjem postupanju, obje su žene odbile ponuđenu liječničku pomoć.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!