Policija objavila detalje o incidentu na Rebru: Muškarac prijetio pištoljem “plašljivcem”

Crna kronika 06. ruj 202422:03 0 komentara
Neva Zganec/PIXSELL

Nakon oružanog incidenta koji se dogodio u KBC-u Rebro kada je muškarac prijetio osoblju , policija je u petak objavila detalje o tom incidentu. Policijsko priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela „Prisila prema službenoj osobi“ na štetu petoro policijskih službenika Policijske uprave zagrebačke te „Prisila prema zdravstvenom radniku“ na štetu troje zaposlenika Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Sumnja se tako da je 62-godišnjak u utorak, 3. rujna 2024. godine oko 9.20 sati na Maksimiru, u Ulici Mije Kišpatića, u Kliničkom bolničkom centru Zagreb više puta verbalno prijetio zaposlenicima navedene zdravstvene ustanove, a sve u namjeri da ih spriječi u obavljanju njihove djelatnosti.

Nakon što je u čekaonici navedene zdravstvene ustanove uočio policijske službenike, a sve u namjeri da ih spriječi u obavljanju službene radnje, više im je puta uputio verbalne prijetnje kao i prijetnje pištoljem, a nakon čega se udaljio u unutrašnjost čekaonice.

Kroz kriminalističko istraživanje utvrđeno je da se radi o pištolju “plašljivcu”.

Osumnjičeni je po policijskim službenicima uhićen bez uporabe sredstava prisile te je predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu”, objavila je zagrebačka policija.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!