Radić odgovorio Penavi: On želi način upravljanja s marionetama, to neće biti dugoročno

Vijesti 20. kol 202417:03 3 komentara

Trzavice u Domovinskom pokretu se nastavljaju. Nakon što ga je aktualni predsjednik stranke Ivan Penava na danas održanoj konferenciji za medije oštro prozvao, Mario Radić se u jednom zadarskom restoranu sastao s članovima stranke koji ga podržavaju. Nakon tog sastanka razgovarao je o planovima s našom Vanjom Kranic.

Radić se, kaže, susreo s ljudima iz Dalmacije, večeras će održati konzultacije sa zagrebačkom i slavonskom organizacijom i nakon toga će donijeti odluku o mogućoj kandidaturi.

“Ne želim donijeti odluke bez članstva i bez ljudi koji su stvarali stranku. Autokratski način upravljanja strankom nije naš stil, rastjerat će članstvo i neće donijeti dobro Domovinskom pokretu“, kaže Radić.

Odgovor Penavi

Ivan Penava na konferenciji za medije koju je sazvao ranije u utorak oštro je prozvao Radića.

“Ako netko ne može u prve redove, taj ne može upravljati strankom. Ako netko zbog tereta ne može u prve redove, za njega ima mjesta u stranci, ali ju ne može predvoditi. Domovinskom pokretu ne trebaju marionete”, rekao je Penava, a jasno je i na koga je ovom izjavom ciljao.

Radić je sada našoj Vanji Kranic rekao što misli o izjavi Ivana Penave Radić: “On je rekao da sam ja nečija marioneta. Ne može zamjenik predsjednika biti čovjek iz sjene, čovjek koji je sve ovo gurao, predstavljao stranku i u energetici, poljoprivredi i svemu… Mislim da on želi način vladanja s marionetama, a to nije način koji će biti dugoročan”, zaključio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare