Tomašević Hermanu: Vi ste krenuli u borbu za svoje parkinge. Za svoja mjesta 10 godina niste platili ni euro

Vijesti 05. ruj 202412:06 > 12:52 0 komentara
Patrik Macek / Pixsell

Na prvoj sjednici nakon ljetne stanke okupili su se zastupnici zagrebačke Gradske skupštine. Na dnevnom redu je 39 točaka. Prva točk je izvješće rada gradonačelnika Tomislava Tomaševića u prvih šest mjeseci.

Teme koje će biti na dnevnom redu su odluka o ozelenjavanju dvorišta, o pripravnosti u slučaju nuklearnog događaja, ali ne i one o blokovskom parkiranju, o čemu je uoči sjednice govorio HDZ-ov Mislav Herman.

“Kao što plavim vrećicama niste riješili problematiku otpada u gradu, tako i blokovskim parkiranjem nećete riješiti prometne gužve u gradu Zagrebu. Građani su vam to vrlo jasno pokazali ogromnim brojem primjedbi koje su bile na javnoj raspravi”, kazao je Mislav Herman.

Uzvratio mu je Tomašević.

“Kako ste rekli, da su građani krenili u borbu za svoje parkinge? Vi ste krenili u borbu za svoje parkinge. Za 4 mjesta koja niste plaćali 10 godina ni jedan euro. Mi sad uvodimo reda jer smo to otkrili, mi smo to otkrili i zbog toga smo donijeli odluku”, rekao je Tomislav Tomašević, gradonačelnik Zagreba, prenosi HRT.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!