Zagrebački liječnik osumnjičen za pokušaj silovanja pacijentice tijekom pregleda

Vijesti 10. stu 202313:35 0 komentara
liječnik, doktor, medicina, zdravstvo, zdravstveni sustav, stetoskop
Pixabay / Ilustracija

Policija je nad 63-godišnjim zagrebačkim liječnikom provela kriminalističko istraživanje i potom podnijela tzv. posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela bludnih radnji na štetu jedne pacijentice.

Prema informacijama Jutarnjeg lista, 41-godišnja pacijentica iz okolice Zagreba obratila se policiji krajem prošloga tjedan prijavivši “uglednog i često jako hvaljenog liječnika” za pokušaj silovanja.

Navela je, kako se neslužbeno doznaje, da je kobnog dana bila na privatnom tretmanu pregleda vena koji je odrađen u obiteljskoj kući i da je pritom došlo s doktorove strane do, najblaže rečeno, neprimjerenih poteza i dodira, a koji su krenuli od nogu na koje je bio inicijalni fokus. Policija ju je zbog toga odmah uputila na liječnički pregled.

“Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke su dovršili kriminalističko istraživanje nad 63-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela bludnih radnji na području Samobora te je protiv istog podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu redovnim putem”, kažu iz policije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!