Želite i dalje plin od Plinare Zagreb, a ne Međumurje plina? Ovo trebate napraviti

Vijesti 02. ruj 202417:16 0 komentara
Plinara Zagreb
Patrik Macek/PIXSELL

Gradska plinara Zagreb-Opskrba (GPZO) građanima nudi cijenu plina nižu za 10 centi od cijene u javnoj opskrbi. Ponuda se odnosi na građane Zagreba, Velike Gorice i Zaprešića, i vrijedi do 23. rujna 2024. godine, poručili su iz Grada Zagreba.

Cijena plina u javnoj usluzi iznosi 52,20 eura bez PDV-a, dok GPZO kupcima nudi cijenu od 52,10 eura po MWh. Također je bitno istaknuti da se očekuje da će cijena biti dodatno umanjena subvencijama Vlade Republike Hrvatske, koje bi trebale biti poznate kroz nekoliko dana, i biti iste i za tržišnog opskrbljivača i za opskrbljivača u javnoj usluzi.

“Pozivam sve naše kupce iz opskrbnog područja Zagreb, koje čine Zagreb, Velika Gorica i Zaprešić, da i dalje ostanu kupci GPZO-a odnosno da odaberu Gradsku plinaru kao tržišnog opskrbljivača s nižom cijenom plina”, izjavio je gradonačelnik Tomašević. Dodao je kako će dosadašnji kupci u danima koji slijede na kućnu adresu dobiti zahtjev za promjenu opskrbljivača i ugovor o opskrbi plinom, koje je potrebno potpisati i poslati natrag GPZO-u.

Rok za slanje potpisanog zahtjeva i ugovora je 23. rujan 2024. godine. Samo oni građani koji do tada potpišu dokumente i pošalju ih natrag GPZO-u besplatno poštom ili na email [email protected] će od 1. listopada 2024. ostati i dalje kupci GPZO-a. Zahtjev i ugovor će se poslati svim kupcima sa zagrebačkog opskrbnog područja osim onih koji imaju značajnija dugovanja prema GPZO-u i onih koji imaju malu potrošnju. Dokumenti su dostupni i na web stranici Gradske plinare www.gpz-opskrba.hr.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!