Zurovčev zamjenik: Kontaktirajte me na Fejsu, Zurovec mi je uzeo laptop i monitor (hahaha)

Vijesti 11. ruj 202409:59 0 komentara
Zeljko Hladika / Pixsell

Čini se da je ekskalirala situacija s gradonačelnikom Svete Nedelje Darijem Zurovcem i Fokusom iz kojeg je izašao, odnosno s novim predsjednikom te stranke Gabrijelom Deakom.

Deak koji je istovremeno zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje, dakle Zurovčev zamjenik, na Facebooku je objavio da mu je Zurovec ukinuo službeni broj i neovlašteno uzeo laptop, čitač kartice i – monitor. Deak je zamolio građane da mu se javljaju na privatni broj ili na Fejsu. Napisao je i kako Zurovec “prolazi kroz teško razdoblje” jer ga Povjerenstvo za sukob interesa istražuje nakog Indexovog teksta o tome kako je Zurovčeva žena s 813 eura plaće kupila parcelu, a on mijenjao urbanistički plan.

Deakovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Neovlašteno mi je uzeo laptop, monitor, ukinuo službeni broj…”

“Poštovani sugrađani,

Zamolio bih vas da me od sada kontaktirate primarno na privatni telefon ili ovdje na fejsu, a ne na mail ili službeni telefon. Razlog je što mi je gradonačelnik (mag. ing. el. techn. inf, univ. spec. oec.) neovlašteno uzeo službeni laptop, čitač kartice i monitor (hahaha) te ukinuo službeni broj, pa će mi poneki mail potencijalno proći “ispod radara”.

No, to znači da ću više vremena provoditi s vama na terenu, a tko zna, možda i ja pokrenem karijeru tik tok Spartanca i plesača sa zvijezdama.

U svakom slučaju, nemojte zamjeriti gradonačelniku, ipak prolazi kroz teško razdoblje s obzirom na tek otvoreni slučaj povjerenstva o sukobu interesa i izvidima DORH-a zbog navodnog naštimavanja urbanistickog plana u Brezju za suprugu. Ako niste ubrali, Ilko Ćimić je o tome pisao na indexu, a priča se da su se pojedini zastupnici gradskog vijeća pobrinuli da se ne staje samo na tome.

Ukratko, i vi biste bili nervozni i skloni ovakvim ispadima u takvoj situaciji.

Nadam se da će ova situacija napokon proći kada premijer napokon prebroji ruke preostalih DP-ovaca i utvrdi jel mu trebaju novi žetončići u Saboru.

U svakom slučaju, hvala na razumjevanju i vidimo se na terenu(tamo gdje ste me najviše mogli vidjeti protekle tri godine)

Vaš zamjenik gradonačelnika,

Gabrijel Deak”, napisao je Deak.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!