Oglas

Recept: Pikantno povrće s parmezanom

author
ukrajina
05. lis. 2020. 14:20
>
14:50
shutterstock_723396250
Shutterstock | Shutterstock

Povrće s vrhnjem i parmezanom zapečeno u pećnici

Oglas

Sastojci:

- 2 crvene paprike

- 2 zelene paprike

- 2 glavice luka

- 150 g graška

- 2 mrkve

- 3 jaja

- 250 ml neutralnog vrhnja

- 50 g rendanog parmezana

- sol, papar

- čili u prahu 

Priprema:

Zagrijati pećnicu 180 stupnjeva

Papriku očistiti i i iseći na komade. Luk iseći na deblje kolutove, a šargarepu na štapiće.

Procijediti grašak,ukoliko je iz konzerve, a ako je svjež ili zamrznut prvo ga treba skuhati.

Grašak pomiješati s ostalim povrćem i poredati u nauljeni lim ili vatrostalnu posudu.

Umutiti jaja, dodati vrhnje i parmezan, sve posoliti i popapriti.

Za one koji volje ljuto dodati čili. Preliti povrće i zapeći u pećnici, oko 25 minuta.

Dobar tek!

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama