Recept: Rolana piletina s pršutom i tikvicama

Cooking 04. lis 202011:26 > 11:33
Shuttestock

Ukusan obrok za sve ljubitelje mesa i tikvica.

Sastojci:

– 6 komada tanko izrezanih pilećih prsa

– 2 tikvice

– 6 komada pršuta

– 6 kuglica mozzarelle

– parmezan

– 1 jaje

– krušne mrvice

– maslinovo ulje

– 2 žlice mlijeka

– sol, papar

Priprema:

Izribajte tikvice i posolite ih. Zatim meso stavite u prozirnu foliju i izlupajte. Posolite i popaprite.

Na svaki komad mesa stavite pršut, na jedan kraj malo tikvica, preko toga malo parmezana i kružić mozzarelle. Zarolajte.

Umutite jaje, sol, papar i dodajte mlijeko. Umočite zarolano meso u jaje, pa u krušne mrvice. Na pleh stavite  papir za pečenje, polijte maslinovim uljem i stavite meso.

Svaki komad prelijte maslinovim uljem. Pecite u pećnici 35 minuta na 180 stupnjeva.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.