Oglas

Recept: Piletina s umakom od borovnice

author
Coolinarika
03. stu. 2020. 13:27
>
13:55
shutterstock_1124788049
Shutterstock | Shutterstock

Odlična kombinacija slatkog umaka i piletine.

Oglas

Sastojci: 

- 300 g pilećeg filea

- 1/2 čice papra

- 1 žličica krupne soli

- 2 žlice maslinovog ulja

Za umak:

- 20 g meda 

- 2 žličice maslinovog ulja

- 70 g smrznutih borovnica

- 40 g ljubičastog luka

- 1 žlica soka limete

- 1 žlica sjeckanog bosiljka

Priprema:

Piletinu popaprite i posolite, pa je pecite na zagrijanom maslinovom ulju u grill tavi.

Umak pripremite tako što ćete na zagrianom maslinovom ulju rastopiti med i dodati borovnice. Još malo zagrijati, pa pustiti da se ohladi.

U ohlađene borovnice dodajte sitno nasjeckan luk, sok od limete i sjeckani bosiljak.

Umak poslužite uz piletinu.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama