Oglas

Recept: Kruške u vinu

author
Coolinarika
21. stu. 2020. 13:18
>
13:34
shutterstock_1725201517
Shutterstock | Shutterstock

Savršen desert koji vrijedi probati.

Oglas

Sastojci:

- 500 ml crnog vina

- 2 štapića cimeta

- 4 kruške

- 4 klinčića

- 2 zvjezdasta anisa

- 1 vanilin šećer

- 100 g šećera

- 200 ml slatkog vrhnja

Priprema:

Vinu dodajte šećer, cimet, klinčić, anis, vanilin šećer i zagrijte do ključanja.

Kruške ogulite pazeći pritom da zadrže oblik i peteljku.

Spustite ih u vino i kuhajte 15 do 30 minuta.

Za vrijeme kuhanja kruške okrećite da poprime jednoličnu boju.

Kuhane kruške ostavite da se ohlade u vinu.

Umutiti slatko vrhnje i poslužiti s kruškama.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama