Oglas

Recept: Jaja punjena hrenom i porilukom

author
Coolinarika
08. pro. 2021. 07:42
punjena jaja
Shutterstock | Shutterstock

Punjena jaja, jednostavna i vrlo ukusna.

Oglas

Sastojci:

– 4 tvrdo kuhana jaja

– 1 žličica limunovog soka

– 1 žlica majoneze

– 1 žlica hrena

– 1 žličica nasjeckanog poriluka

– 1 žličica nasjeckanog peršina

– sol, bijeli papar

Priprema:

Jaja ogulite, prerežite po dužini i izvadite žumanjke.

Žumanjke posolite, popaprite, izmiješajte s limunovim sokom, majonezom, hrenom i sitno sjeckanim porilukom.

Bjelanjke napunite pripremljenom smjesom od žumanjaka i pospite peršinom.

Smjesu od žumanjaka možete staviti i u vrećicu za ukrašavanje, pa tako puniti bjelanjke.

Dobar tek!



N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama