Oglas

Recept: Kiseli pileći gulaš

author
Coolinarika
24. svi. 2022. 08:25
1640167221-shutterstock_76357495-750x502
Shutterstock | Shutterstock

Okrepljujući gulaš s pilećim mesom i mileramom.

Oglas

Sastojci:

– 500 g pilećeg bijelog mesa

– ulje

- 1 glavica luka

- 450 g smrznute mješavine mrkve, graška i krumpira ili svježe povrće

- 1 korijen peršina

- list peršina

- sol, papar

- 1 žlica limunovog soka

- 2 žumanjka

- 5 žlica milerama

Priprema:

Na ulju propržiti sitno narezani luk pa dodati meso narezano na kockice i malo propržiti.

Uliti vodu i kada provri skinuti pjenu. Zatim začiniti soli i paprom, po ukusu.

Staviti mješavinu povrća, nasjeckani korijen peršin i list peršina.

Kada gulaš bude gotov, u posudi izmješati žumanjke i mileram, pa sve zajedno uliti u posudu s gulašom.

Na kraju dodati žlicu soka od limuna.

Dobar tek!



N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama