
Okrepljujući gulaš s pilećim mesom i mileramom.
Sastojci:
– 500 g pilećeg bijelog mesa
– ulje
- 1 glavica luka
- 450 g smrznute mješavine mrkve, graška i krumpira ili svježe povrće
- 1 korijen peršina
- list peršina
- sol, papar
- 1 žlica limunovog soka
- 2 žumanjka
- 5 žlica milerama
Priprema:
Na ulju propržiti sitno narezani luk pa dodati meso narezano na kockice i malo propržiti.
Uliti vodu i kada provri skinuti pjenu. Zatim začiniti soli i paprom, po ukusu.
Staviti mješavinu povrća, nasjeckani korijen peršin i list peršina.
Kada gulaš bude gotov, u posudi izmješati žumanjke i mileram, pa sve zajedno uliti u posudu s gulašom.
Na kraju dodati žlicu soka od limuna.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare