Recept: Kokos keksići

Cooking 15. velj 202108:21 0 komentara
Foto: Shutterstock

Slastica od kokosa koja se topi u ustima.

Sastojci:

– 250 g maslaca

– 3  jaja

– 250 gr šećera

– 1  praška za pecivo

– 1  vanilin šećer

– 50 g kokosa

– brašna po potrebi

Priprema:

Omekšali maslac umutiti s cijelim jajima, šećerom, praškom za pecivo i vanilin šećerom i kokosom.

Dodati brašno, toliko da se zamijesi čvrsto tijesto, da se ne lijepi za ruke.

Tijesto razvući na debljinu od pet milimetara i vaditi modlom u obliku srca.

Peći na 175 stupnjeva oko deset minuta, toliko da kolači porumene odozdo. Odozgo treba da budu svijetli.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!