Pečeni krumpir koji ćete često pripremati.
Sastojci:
– krumpir
– sol, papar
– žlica senfa
– maslinovo ulje
– ružmarin
Priprema:
Količinu krumpira odredite sami.
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
Krumpir oljuštite, operite i osušite krpom.
Pleh ili vatrostalnu posudu obložite papirom za pečenje.
Krumpire izrežite, odmah stavite na pleh posolite i popaprite.
Ružmarin pospite po krumpirima.
Senf izmiješajte i svaki krumpir premažite.
I na kraju sve pokapajte maslinovim uljem.
Tako pripremljen krumpir stavite u zagrijanu pećnicu i pecite oko 50 minuta.
Na pola pečenja krumpir malo promiješajte i vratite nazad u pećnicu.
Gotove krumpire poslužite odmah, najbolje kao prilog nekom mesu.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!