Oglas

Recept: Namaz od tunjevine i tahinija

author
Coolinarika
04. sij. 2022. 07:27
Tuna,Salad,With,Eggs,In,Bowl.,Selective,Focus
Shutterstock | Shutterstock

Za pripremu ovog zdravog posnog namaza potrebno je svega pet minuta.

Oglas

Sastojci:

– 1 konzerva tunjevine u vlastitom soku

– 2 žlice paste tahini

- 1/2 glavice nasjeckanog crvenog luka

- po ukusu češnjak

- sol, papar

- sok od pola limuna

- 1 žlica ulja

- 1 žlica nasjeckanog peršina

Priprema:

U zdjeli vilicom usitniti tunjevinu.

Dodati tahini, nasjeckan crveni luk i češnjak, začiniti solju i paprom, zakiseliti limunom, pa dodati ulje i na kraju peršin.

Sve dobro promiješati i poslužiti uz svjež ili tostiran kruh.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama