Jednostavne za pripremu, idealne za ljubitelje pikantnih jela.
Sastojci:
– 4 svinjske krmenadle
– 1 žlica ljutog senfa
– 2 žličice vegete
– ulje za prženje
Priprema:
Krmenadle operite, obrišite papirnim ubrusom ih lagano istucite batom za meso.
Začinite ih vegetom s obje strane.
Samo jednu stranu mesa dobro utrljajte senfom.
Zagrijte tavu, ulje bi trebalo prekriti cijelo dno.
Na vrelo ulje spuštajte krmenadle, strana sa senfom trebala bi ostati okrenuta prema gore.
Pecite šnicle svega dvije do tri minute sa svake strane.
Smanjite temperaturu, krmenadle prelijte vodom da ih skoro pokrije i lagano krčkajte oko 30 minuta.
Krmenadle pred kraj jednom okrenite da se i s gornje strane malo zapeku.
Poslužite uz pire krumpir ili rižu i salatu po izboru.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!