Oglas

Recept: Piletina u umaku od gorgonzole i muškatnog oraščića

author
Coolinarika
10. velj. 2022. 08:34
piletina, umak
Shutterstock | Shutterstock

Umak koji se odlično slaže s pilećim bijelim mesom.

Oglas

Sastojci:

– 40 g maslaca

– 200 g gorgonzole

- 200 ml vrhnja za kuhanje

- sol i papar po želji

- muškatni oraščić

- bijelo meso, narezano na šnicle

Priprema:

Na umjerenoj temperaturi otopite maslac, dodajte izmrvljenu gorgonzolu, uz konstantno miješanje da se sir otopi.

Zatim dodajte vrhnje za kuhanje i začinite po ukusu.

Ostavite da kuha još par minuta, pa skinite s vatre.

U međuvremenu ispecite šnicle na grill tavi ili na malo ulja u običnoj tavi.

Poslužite toplo preliveno umakom.

Dobar tek!



N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama