Recept: Pire od tri vrste povrća

Cooking 09. velj 202208:20 0 komentara
Shutterstock

Ukusan dodatak jelima od mesa.

Sastojci:

– 100 g celera

– 300 g krumpira

– 300 g graška

– 1 luk

– 2 češnja češnjaka

– 1 žlica maslaca

– sol, papar

Priprema:

Luk i češnjak usitniti, krumpir i celer nasjeći na kockice.

Luk kratko prepržiti na maslacu, pa dodati češnjak.

Kad češnjak pusti aromu, dodati krumpir, grašak i celer. Zaliti vodom da prekrije povrće, posoliti, popapriti i kuhati dok povrće ne omekša.

Omekšalo povrće procijediti i usitniti štapnim mikserom ili u blenderu kako biste dobili pire.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!