Oglas

Recept: Svinjetina s gljivama

author
Coolinarika
11. sij. 2022. 08:27
Delicious,Beef,Stroganoff,With,Mushrooms,On,Plate,Over,Stone,Background.
Shutterstock | Shutterstock

Svinjsko meso s gljivama, đumbirom i umakom od soje.

Oglas

Sastojci:

– 250 g svinjetine od buta

– 2 češnja češnjaka

- 1 žlica šećera

- 50 g šampinjona

- 50 ml umaka od soje

- 1 žličica đumbira

- 2 žličice ulja

- 50 ml bijelog vina

- 1 žličica suhog biljnog začina

Priprema:

Svinjetinu narezati na trake. Gljive malo propržiti.

Na zagrijanom ulju rastopite šećer, tako da dobije svijetlosmeđu boju.

Posudu skinite sa štednjaka, dodajte meso, promiješajte, pa zalijte s oko 200 ml vode.

Dodajte gljive, nasjeckani češnjak, đumbir, ulje, umak od soje i suhi biljni začin.

Dinstajte na umjerenoj temperaturi dok meso ne omekša, a pred kraj umiješajte vino.

Dobar tek!



N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama