Krastavci su popularno povrće jer su savršen dodatak salatama, smoothiejima i sendvičima.
Ann Taylor Pittman iz The Kitchn testirala je brojne načine skladištenja. Međutim, jedan način skladištenja, od devet isprobanih, bio je najbolji, zbog čega je krastavac ostao svjež do 19 dana.
Metoda skladištenja krastavaca uključivala je papirnati ručnik i vrećicu s patentnim zatvaračem, piše Express.
“Svaki krastavac zasebno zamotate u papirnati ručnik, zatim ih stavite zajedno u vrećicu s patentnim zatvaračem [zip lock], zatvorite vrećicu i pohranite u hladnjak“, opisala je.
Odabrala je gornju policu u hladnjaku za spremanje krastavaca.
Pittman je primijetila da engleski i perzijski krastavci traju dulje kada su pohranjeni na ovaj način u usporedbi s tradicionalnim krastavcima s debelom korom i krastavcima za kiseljenje.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!