Ako želite podgrijati pizzu, ali da i dalje imate idealan okus i hrskavu koru, isprobajte ovaj kulinarski trik.
Ako grijete pizzu u mikrovalnoj, pored nje stavite posudu s vodom. Zbog vode, pizza se neće osušiti i postati pretvrda i “žilava“, ali ćete uspjeti dobiti idealno hrskavu koru.
Podgrijavajte je u intervalima. Provjeravajte svakih 30 sekundi dok ne bude spremna za jelo. Ako je ponovno zagrijete u pećnici, stavite komade pizze na komad aluminijske folije, a zatim direktno na žicu.
Pecite je najviše 10 minuta, ali pazite da sir ne zagori. Naravno, tijekom pečenja možete dodati još sira po želji i ukusu, te uživajte u vašem omiljenom jelu, piše City Magazine.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!