Mnogi od nas u kuhinji imaju bar jednu staru kuhinjsku dasku koju je koristila naša baka ili maminu kuhaču iz mladosti s kojom ponekad promiješamo varivo. Naravno, ne pada nam na pamet baciti ih.
1. Drveni kuhinjski pribor – do 5 godina ili ... kada na svojih kuhačama, hvataljkama za salatu ili daskama primijetite pukotine, promjene boja ili osjetite da je površina na dijelovima nepovratno omekšala.
2. Gumene ili silikonske špatule – do 2 godine ili ... kada promijene boju, dobiju pukotine i počnu se 'kidati'.
3. Posuđe s neprijanjajućom (non-stick) površinom – do 3 godine ili ... kada primijetite duboke ogrebotine, kada se površina počne ljuštiti i ulaziti u hranu.
4. Plastične daske za rezanje – do 3 godine ili ... kada tragovi noža postanu toliko duboki da više ne možete iz njih očistiti ostatke hrane.
5. Mali kuhinjski nožići – do 5 godina ili ... kada zahrđaju, imaju klimavu dršku ili ih više ne možete nabrusiti, piše zadovoljna.hr.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare
NAJČITANIJE
Oglas
Oglas
Najnovije
Oglas
Oglas