Sinčić pozvao kolegu Runtića da se javi: "Ne znamo gdje je"

Vijesti 12. ruj 201617:18 > 17:21
Slavko Midzor/PIXSELL

Živi zid je održao konferenciju za medije na kojoj je čelnik stranke Ivan Vilibor Sinčić komentirao napade članova stranke koji su uslijedili nakon objave rezultata s izbora koji su održani u nedjelju.

Rekao je da mu se ne javlja kolega Hrvoje Runtić, i da ne znaju gdje je.

“Građanima je dosta odugovlačenja, moramo konstituirati Sabor i dati maksimalnu stručnost, da se podigne standard građana. Dok god je Petrov na političkoj sceni, bit će mnogo odugovlačenja i maltretiranja. Velika koalcijia će se dogoditi prije ili kasnije, u ovom sazivu ili u sljedećem. Ja je ne prizivam, to bi bilo nešto najgore u povijesti”, kazao je Sinčić.

“Mi smo konstruktivni, želimo graditi ovu zemlju, idemo momentalno mijenjati stvari, graditi stvari, mi ćemo poduprijeti sve konstruktivno. Koalicija neće ulaziti u vlast, nećemo ulaziti u vlast s HDZ-om ili SDP-om. Borit ćemo se da se provodi program koji je dobio glasove i mandate stoga nudimo pomoć u oporbi”, poručio je Sinčić u ponedjeljak.

“Kolega Runtić ne dolazi na sastanke, ne javlja se, ne znamo što je s njim. Postavili smo ga na listu, htio bih da dođe, on je i dalje član Živog zida , pozivamo ga da razgovaramo kako bi mogli zastupati ono za što je na izbore dobio povjerenje. Naša vrata su mu otvorena”, kazao je Sinčić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter |Facebook | Instagram.