Oglasio se DP o spotu Stjepe Bartulice i poručio: “Nebom lete šišmiši i vrane, al’ je soko za njih previsoko!”

Vijesti 07. lip 202414:44 0 komentara
Robert Anic/PIXSELL

Domovinski pokret u petak je priopćio da se njihovu stranku, sve dužnosnike i kandidate s liste za Europski parlament nebrojeno puta napadalo proteklih tjedana te su pritom svim "objektivnim" lijevim medijima zahvalili jer su nehotice pružili njihovoj kampanji besplatnu reklamu. DP se o cijeloj situaciji oglasio priopćenjem koje su naslovili: "Nebom lete šišmiši i vrane, al' je soko za njih previsoko!"

“Proteklih tjedana svjedočili smo nebrojenom broju napada na našu stranku, na gotovo sve naše dužnosnike i kandidate s liste za Europski parlament stoga ovim putem želimo izraziti zahvalnost svim “objektivnim” lijevim medijima koji su, nehotice, pružili našoj kampanji neprocjenjivu podršku i potpuno besplatnu reklamu”, stoji u priopćenju DP-a.

Navode da su “zahvaljujući ogromnom trudu lijevih “objektivnih” medija, kao i njihovoj želji da oskvrnu Domovinski pokret”, njihovi plakati postavljeni diljem Hrvatske dospjeli do još šire publike.

Objavljeni spot Stephena Nikole Bartulice, našeg kandidata za Europarlament u kojem se izvodi pjesma Marka Perkovića Thompsona vidjela je gotovo čitava Hrvatska”, kažu DP-ovci te dodaju da je “neprocjenjivo je zadovoljstvo vidjeti lijeve portale kako puštaju Thompsonovu pjesmu i spot DP-a – potpuno besplatno”

Poručuju da ih je ovaj čin ojačao, a njihove društvene mreže “zakrčene” su porukama podrške ljudi i članova koji shvaćaju kako je “ova prljava kampanja protiv DP-a” odraz straha i nemoći pred politikama koje zastupaju.

“Dokazat ćemo kako su svi napadi na DP bili potpuno neutemeljeni, a naši rezultat na EU izborima 9. lipnja bit će najbolji dokaz toga”, kažu u toj stranci, uz poziv građanima da izađu na izbore i zaokruže ih.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!