HSU podržao Primorca: Kritičare uputili na Lukino evanđelje

Vijesti 01. kol 202418:31 3 komentara
Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) u četvrtak je dala potporu kandidatu HDZ-a Draganu Primorcu za predsjednika države uz obrazloženje da je daleko najbolji kandidat za tu funkciju, ali i upozorila da je nakon objave postao meta napada.

“Zbog toga će ovaj znanstvenik svjetskog glasa, europski orijentiran, uvažavan i cijenjen u brojnim znanstvenim i kulturnim krugovima dostojno predstavljati našu državu u svijetu”, smatraju iz HSU-a.

No, upozorili su da je ulazak bilo koje osobe u političke vode u Hrvatskoj najveći okidač svim dežurnim mrziteljima i kritičarima da krenu u akciju te da se upravo to dogodilo i Primorcu koji je nakon objave o kandidaturi postao glavna meta napada i omalovažavanja.

Kritičare uputili na Lukino evanđelje

“Zbog toga pojedince koji kontinuirano truju medijski prostor možemo samo uputiti na Lukino evanđelje u kojem kaže: ‘Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se'”, naveli su.

IZ HSU-a su rekli da su to razlozi zbog kojih Primorac ima njihovu neupitnu podršku kao jedne od najstarijih političkih stranaka u Hrvatskoj.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare