Nasrnuo na četvoricu stranih radnika, pobacao im motocikle: Završio je u zatvoru

Vijesti 15. lis 202414:23 0 komentara
Nasrnuo na četvoricu stranih radnika, pobacao im motocikle: Završio je u zatvoru
N1/Jelena Bokun

Splićanin (36) koji je u McDonaldsu napao dostavljače iz Nepala i Indije završio je u istražnom zatvoru kako ne bi ponovio kazneno djelo, doznaje se na sudu.

Incident se dogodio u petak navečer na Poljičkoj cesti gdje je 36-godišnjak pod utjecajem alkohola udario nekoliko stranih radnika i pobacao po tlu nekoliko njihovih skutera. Utvrđeno je da je bio u društvu ženske osobe koja je također bila pod utjecajem alkohola.

Dugo čekao hranu pa nasrnuo na četvoricu dostavljača

Nervozan zbog dugotrajnog čekanja hrane izazvao je incident u kojem je osim što je fizički nasrnuo na ukupno četiri dostavljača pobacao motocikle za dostavu koji su bili parkirani u blizini. Čak je jednom kacigom udario o zid te je ušao i u prostor gdje se priprema hrana. Nasilnog muškarca su pokušali spriječiti građani, no u tome nisu uspjeli.

Policija ga je vrlo brzo uhitila, baš kao i njegovu partnericu koja je prijavljena zbog remećenja javnog reda i mira dok je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja tjelesne ozljede, kao i šest kaznenih djela prijetnje i 14 oštećenja tuđe stvari.

Naposljetku je, s obzirom da je već osuđivan zbog nasilja u obitelji i zbog bojazni od ponavljanja kaznenog djela završio u jednomjesečnom istražnom zatvoru.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!