Novinarka: U politici je reputacija sve, a Bartulica ju je uništio jednim klikom

Vijesti 12. lip 202420:51 0 komentara

Mladenka Šarić, novinarka, bila je gošća Newsnighta kod našeg Ilije Jandrića s kojim je komentirala političke aktualnosti.

Mladenka Šarić komentirala je izjavu predsjednika Domovinskog pokreta Ivana Penave vezanu uz Stephena Bartulicu i informaciju da je Bartulicu u Ferrariju vozio osuđeni kriminalac: “To je nešto neviđeno, toliko je bizarno i nemoguće mi je da se to događa, ali eto moguće je. Potpuno mi je nejasno kako jedan političar, kao što je Bartulica, može sebe dovesti u takvu situaciju. Kako može sjesti u Ferrari, a ne zna tko je osoba koja će ga voziti, kako nekome može vjerovati na riječ, u politici takve stvari ne funkcioniraju. U politici je reputacija sve, a Bartulica ju je uništio jednim klikom”, objasnila je novinarka.

“Doveo je u pitanju reputaciju stranke”

“Doveo je u pitanju reputaciju cijele stranke i press konferencija koju je održao Ivan Penava je također neviđena. Nikada nitko ovako otvoreno nije rekao da im se od toga okreće želudac kao što je rekao Penava”, dodala je Šarić.

Šarić se osvrnula na ispriku Bartulice u kojoj medije optužuje za linč: “To su gluposti i to nije isprika nego bacanje prašine u oči i okretanje pile naopako”, kazala je.

“Postupio je neinteligentno”

“Politički inteligentan čovjek staje pred medije odmah i daje odgovore, možda mu je trebalo par dana da se dogovori s mamom”, dodala je novinarka.

Šarić je istaknula da je u cijeloj priči žrtva Domovinski pokret: “Bartulica jedne večeri kao izborni pobjednik sjedne u Ferrari s čovjekom koji je osuđen za pokušaj ubojstva. Bartulica nije žrtva, a najmanje zato što je katolik i rođen u SAD-u. Pokazao je, i to bi sam sebi trebao priznati kada se pogleda u ogledalo, da je postupio neinteligentno”, rekla je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!