Oleg Butković: “Ovo je izbor između sigurnosti i mijenjanja smjera Hrvatske”

Vijesti 10. tra 202414:07 0 komentara

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i danas se osvrnuo na izjave predsjednika Zorana Milanovića.

Butković je rekao da je župan primorsko-goranski, Zlatko Komadina, stao na stranu istine. “To je samo prikaz što predsjednik radi, prvo se uključio u kampanju, a onda je napao mene i moju obitelj”, rekao je.

Ministar se slaže da se Plenković nema s kim sučeliti. “Mi ne znamo tko je tako premijerski kandidat, je li Grbin, Milanović, možda je Bauk. Kampanja je pozitivna što se HDZ-a tiče. Mi želimo razgovarati o programima i postignućima, s druge strane nemate program nego samo žele baciti blato na nekoga. To nema nije cilj”, dodao je.

“Ja bih volio s Grbinom razgovarati o realiziranim projektima u 8. izbornoj jedinci. Kada netko, poput predsjednika, ide s uvredama i difamacijama, onda morate odgovoriti. Ja nisam spominjao njegovu obitelj”, ustvrdio je.

“Mi moramo pokazati da su ovi izbori izbor između sigurnosti, stabilnosti i nastavka dobih postignuća, a s druge strane imate destrukciju, vrijeđanje, i mijenjanja smjera Hrvatske”, kaže Butković.

Dodaje i da ga nije nitko u ništa upleo. “Oleg Butković uvijek ima svoju glavu. Upamtite to. Ja osam godina govorim o postignućima i projektima. Ako je tko govorio o budućnosti i borio se za ovaj kraj onda sam to ja”, rekao je.

Milanović mora odgovoriti na ona pitanja koja sam mu postavio, vidim da je ošamućen, ali tek kada odgovori na njih onda ćemo dalje”, naveo je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!