Jača Penavin tabor, dobio značajnu podršku: “Pokazao je iznimne liderske sposobnosti”

Vijesti 23. kol 202416:42 0 komentara
Jača Penavin tabor, podržao ga Splitsko-dalmatinski DP: "Pokazao je iznimne liderske sposobnosti"
N1

Raskol u Domovinskom pokretu fokusirao se na dvije osobe - Marija Radića koji je kandidaturu za predsjednika te stranke objavio u srijedu te dosadašnjeg čelnog čovjeka i gradonačelnika Vukovara - Ivana Penavu.

Podrška i Mlinariću

Predsjedništvo Domovinskog pokreta Splitsko-dalmatinske županije daje punu podršku Ivanu Penavi u kandidaturi za predsjednika Domovinskog pokreta i Stipi Mlinariću u kandidaturi za zamjenika predsjednika DP-a.

Stabilizirao stranku

“Mišljenja smo kako je Ivan Penava pokazao iznimne liderske sposobnosti koje su stabilizirale stranku i dovele istu u poziciju da sudjeluje u radu Vlade RH te kreira programe i projekte zbog kojih smo i osnovani.

Niti jedna stranka ne mijenja pobjedničkog predsjednika, a pogotovo to ne čini nekoliko mjeseci nakon što je tu istu stranku uveo u vladu.

Također, ovom prilikom pozivamo sve sudionike izbornog procesa na dostojanstvenu kampanju, raspravu argumentima i suzdržanost u osobnim napadima na protukandidate i članove njihovih obitelji’, poručuju iz splitsko-dalmatinskog ogranka DP-a.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!