Policija objavila detalje o zapaljenom automobilu načelnika rovinjske policijske: Požar je podmetnut

Crna kronika 25. kol 202416:54 0 komentara
Srecko Niketic/PIXSELL

Požar u kojem su noćas izgorjeli osobni automobil i motocikl pulskih registracija u vlasništvu načelnika rovinjske policijske je podmetnut, a policija utvrđuje okolnosti događaja i traga za počiniteljem, potvrdila je u nedjelju glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač.

“Uzrok požara je otvoreni plamen nepoznatog podrijetla, odnosno požar je podmetnut jer je očevidom koji su obavili policijski službenici s inspektorom zaštite od požara, eksploziva i oružja utvrđeno kako se u ovom slučaju ne radi o tehničkom kvaru”, istaknula je za Hinu glasnogovornica Sokač.

Što se dogodilo?

Iz Policijske uprave istarske naveli su da je u noći sa subote na nedjelju oko 00.50 sati u Ulici Sv. Brigite u Rovinju izbio požar na automobilu, pulske registracijske oznake, a vatra se proširila i na susjedni motocikl, također pulske registracijske oznake, oba u vlasništvu 55-godišnjaka. Riječ je o privatnim vozilima čiji je vlasnik načelnik rovinjske policije. Plamen se s motocikla proširio na susjedni automobil, slovenske registracijske oznake, u vlasništvu 74-godišnjeg slovenskog državljanina, a uslijed djelovanja topline oštećene su i kanta za komunalni otpad i obližnja nadstrešnica, dodaju iz policije.

U tom događaju nitko nije stradao, vozila i motocikl su u potpunosti izgorjela, a još uvijek nije utvrđena materijalna šteta.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!