Velika gužva na A1, vozi se u kolonama

Vijesti 25. kol 202414:29 0 komentara
Gužve
HAK

Na A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na pojedinim dionicama zbog pojačanog prometa vozi se u kolonama u pokretu s mogućim kratkotrajnim zastojima, a kod naplatnih postaja Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba kolone su duge oko jedan km, izvijestio je u nedjelju popodne Hrvatski autoklub.

Prepreka u tunelu Kobiljača u smjeru Zagreba

Prepreka je na autocesti A1 u tunelu Kobiljača na kolniku u smjeru Zagreba. Promet se vodi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 40 km, ističe HAK. Korisnike poziva na oprez.

Na A2 Zagreb-Macelj zbog povećanog priljeva vozila zabranjeno je prometovanje za teretna vozila i autobuse od čvora Krapina do čvora Đurmanec u oba smjera.

Na A3 Bregana-Lipovac nema gužvi i zastoja u oba smjera.

Na A6 Rijeka-Zagreb vozila se zbog gustoće prometa povremeno zaustavljaju kod tunela Hrasten u smjeru Rijeke. Kod naplatnih postaja Oštrovica u smjeru Rijeke kolona je duga oko 1 km.

Na Istarskom ipsilonu nema većih gužvi i zastoja.

Na Krčkom mostu pojačan je promet u smjeru kopna, vozi se usporeno od Omišlja.

Do 23 sata zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!