Oglas

Recept: Caneloni sa špinatom i sirom

author
Coolinarika
23. velj. 2022. 08:24
caneloni sa špinatom i sirom
Shutterstock | Shutterstock

Odličan prijedlog za ručak za koji vam meso nije potrebno.

Oglas

Sastojci:


– 200 g canelona

– 400 ml umaka od rajčice

- 500 g špinata

- 100 g crvenog luka

- 50 g maslaca

- sol, papar i začini po želji

- 300 g ricotte

- 200 g mozzarelle

I još...

- parmezan za posipanje

Priprema:


Na zagrijanom maslacu prepecite nasjeckani luk, pospite začinima, dodajte očišćen i opran špinat, pa malo propirjajte. Na kraju umiješajte ricottu.

U vatrostalnu posudu stavite umak od rajčice, pa u njega uronite canelone napunjene pripremljenim nadjevom, prekrijte narezanom mozzarellom i pospite parmezanom.

Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva oko 40 minuta.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama