
Odličan prijedlog za ručak za koji vam meso nije potrebno.
Sastojci:
– 200 g canelona
– 400 ml umaka od rajčice
- 500 g špinata
- 100 g crvenog luka
- 50 g maslaca
- sol, papar i začini po želji
- 300 g ricotte
- 200 g mozzarelle
I još...
- parmezan za posipanje
Priprema:
Na zagrijanom maslacu prepecite nasjeckani luk, pospite začinima, dodajte očišćen i opran špinat, pa malo propirjajte. Na kraju umiješajte ricottu.
U vatrostalnu posudu stavite umak od rajčice, pa u njega uronite canelone napunjene pripremljenim nadjevom, prekrijte narezanom mozzarellom i pospite parmezanom.
Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva oko 40 minuta.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare