
Fina tjestenina zapečena u pećnici.
Sastojci:
– 300 g tjestenine
– brokula, količina po želji
- 2 češnja češnjaka
- 1 vrhnje za kuhanje
- 150 g pancete
- 1 jaje
- naribani parmezan
- sol, papar
Priprema:
Tjesteninu i brokulu kuhati u slanoj vodi.
Češnjak i pancetu sitno nasjeckati, pa propržiti na zagrijanom ulju. Paziti da češnjak ne pregori, tada mijenja okus, postaje gorak.
Umutiti jaje i dodati vrhnje, pa sve malo popapriti.
Brokulu i tjesteninu sjediniti s pancetom, staviti u vatrostalnu posudu, pa preliti smjesom od vrhnja i jaja.
Posuti naribanim parmezanom i staviti u pećnicu da se zapeče oko 10 minuta.
Dobar tek!
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare